Mindig a társaságok középpontjában vagy?
Te szervezed a haverokkal a közös nyaralást?

Akkor várunk az EFOTT csapatába!

Ha mindez a kisujjadban van, legyél te is EFOTT HERO. Hozd el minél több szaktársad, volt középsulis osztálytársad, családtagod, vagy random járókelőt az egyetemisták fesztiváljára, hiszen az ingyen fesztiválozás mellett, még jól is kereshetsz.

Mi lesz pontosan a feladatod EFOTT HERO-ként?

Tőlünk kapsz egy kedvezménykódot, kreatív anyagokat, és innentől szabad kezet kapsz. Használhatod a social media felületeidet, plakátokat tehetsz ki a kolikban, vagy népszerűsítheted az EFOTT fesztivált egy random sör mellett, a lényeg, hogy a kedvezményeddel minél több emberhez eljuss! Alkalmanként továbbképzéseken, és szervezeti egyeztetéseken kell majd részt venned, de nyugi, ezek nem az uncsi meetingek, hiszen ezeken keresztül is próbáljuk segíteni a munkád.

És miért jó neked, ha EFOTT HERO vagy?

Eladott bérletek után ingyen EFOTT bérleteket, és napijegyeket kaphatsz, amiket tovább értékesíthetsz, de italkuponokkal, merch-el, és egyéb tárgyi ajándékokkal is készülünk neked. De ami ettől is fontosabb, hogy egy támogató közösség része leszel, beleláthatsz egy fesztivál szervezésébe, kapcsolatot építhetsz a többi intézmény hallgatóival, és olyan képzéseken vehetsz részt, amik fejlesztik a skilljeid.

A név megadása kötelező!
Az egyetem megadása kötelező!
A telefonszám megadása kötelező!
Az e-mail cím megadása kötelező!

Írd be a képen látható karaktereket (csak nagybetűk)

A captcha megadása kötelező!
CAPTCHA